• Kik vagyunk? - 7. éve dolgozunk házhoz kiszállással Budapesten és Pest megyében. Elmondhatjuk, hogy több ezer embernek tudtunk már segíteni, a legkülönbözőbb problémákban. 
    Türelmesen végezzünk munkánkat, konyha nyelven beszélünk ha informatikáról van szó, hogy az ügyfelünk is megértse aki nincs otthon ezen a területen. Rugalmasan állunk minden munkához, minden helyzetből igyekszünk kihozni a lehető legjobbat. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nagy része az első találkozás után barátként tekint ránk és közvetlent kapcsolatunk lesz a későbbiekben. Kérünk mindenkit, hogy vegye figyelembe, hogy 2022.09.01 után csak magánszemélyeknek tudunk számlát kiállítani. 
  • Miben tudunk segíteni? - Számítógép újratelepítés, helyreállítás, karbantartás. Router beállítás, vezetékes és vezeték nélküli hálózat kialakítása. Eszközök, laptop, okostelefon, tablet internetre csatlakoztatása, beállítása. Újonnan vásárolt számítógép,laptop beüzemelése. Ha nem kapcsol be, nincs kép, véletlenszerűen leáll, hangos, nem működik a router, nincs internetkapcsolat, lassú, nem indul el a windows, lefagy, reklámok véletlenszerűen megjelennek.
    Új számítógép építése, laptop bővítés, számítógép bővítés.  Amennyiben nem olvasta a listában a problémát amibe ütközött, akkor is nyugodtan hívhat minket, nap mint nap kérnek tőlünk segítséget egyéb problémák megoldásában.
  • Miért válasszon minket? - A számítógépe javítását ne bízza olyanokra, akikre hetekig kell várni. A tapasztalatlanságból okozott károk miatt az olcsó sokszor drága lesz. Tapasztalt kolléga érkezik Önhöz, aki a lehető leggyorsabban a helyszínen megoldja a problémát. Természetesen adódnak extrém helyzetek is amikor a háztól-házig szolgáltatást tudjuk felajánlani. Akár 1 órán belül odaérünk Önhöz, terheltségtől függően. Létező, legális vállalkozás vagyunk. Visszatérő ügyfeleinket lehetőség szerint távolról is segítjük! Nincsenek váratlan költségek, minden folyamat előtt tájékoztatjuk a várható árakról. Hosszútávon gondolkozunk, célunk a folyamatos elégedett ügyfélkör kialakítása / fenntartása. 

Kérünk mindenkit, hogy vegye figyelembe, hogy 2022.09.01 után csak magánszemélyeknek tudunk számlát kiállítani.
Áraink alanyi adómentes árak, az elvégzett munkákról elektronikus úton e-mailben küldjük ki a számlát. 
Telefon +36 20 565 0214

mobirise.com simple web builder